• شنبه / ۲۲ مهر ۱۳۹۶ / ۱۶:۴۶
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 96072212256
  • خبرنگار : 71578

اثبات قانون اول نیوتن با اسپینر در فضا+فیلم

اثبات قانون اول نیوتن با اسپینر در فضا+فیلم

فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی در اقدامی جالب با استفاده از اسپینر قانون اول نیوتن موسوم به قانون لختی یا اینرسی را مورد بررسی قرار دادند.

به گزارش ایسنا، این فیلم از سوی "رندی برزنیک" (Randy Bresnik) فضانورد "سازمان فضایی آمریکا" (ناسا) و فرمانده ایستگاه فضایی بین‌المللی ارسال شده است.

طبق قانون اول نیوتن تا زمانی که به یک جسم نیرویی وارد نشود و یا برایند نیروهای وارد بر آن صفر باشد، تغییری در وضعیت آن بوجود نیامده و در وضعیت قبلی خود باقی خواهد ماند. به این قانون اصطلاحا قانون لختی و یا اینرسی نیز می‌گویند.

"رندی برزنیک" در توضیح این فیلم نوشته است: من نمی‌دانم چرخش اسپینر در فضا چقدر طول می‌کشد، اما این وسیله یک سوژه خوب برای آزمایش قانون اول نیوتن است.

نبود نیروی خارجی و اصطکاک و جاذبه این امکان را به اسپینر می‌دهد که تمام اجزای آن با سرعت یکسانی گردش کنند و تا زمانی که نیرویی به آن وارد نشود، این وضعیت ادامه پیدا می‌کند.

در این آزمایش چهار فضانورد به کار با اسپینر و انجام حرکات چرخشی می‌پردازند.

1- "راندالف برسنیک" که عضو "سازمان فضایی آمریکا"(ناسا) است و تجربه انجام ماموریت با شاتل "آتلانتیس" را در سال ۲۰۰۹ در کارنامه خود دارد. وی همچنین سرهنگ خلبان نیروی دریایی آمریکاست و ۴۹ سال سن دارد.

2- "پائولو نسپولی" که عضو "آژانس فضایی اروپا"(ایسا) است و پیش از این در ماموریت "ناوگروه اعزامی ۲۷/۲۸" در ایستگاه فضایی بین‌المللی حضور داشته است. وی ۶۰ ساله است و عضو ارتش ایتالیا نیز بوده است.

3- "جوزف مایکل آکابا"(Joseph Michael Acaba) فضانورد ۵۰ ساله عضو ناسا است که اولین فضانورد این سازمان با اصالت پورتوریکویی محسوب می‌شود.

وی یک معلم و متخصص در حوزه زمین‌شناسی است و با ۵۰ سال سن سابقه ۶ سال خدمت در نیروی تفنگداران دریایی آمریکا با درجه سرجوخگی را در کارنامه خود دارد.

وی در سال ۲۰۱۲ در قالب ناوگروه اعزامی ۳۱/۳۲ به مدت چهار ماه به عنوان مهندس پرواز در ایستگاه فضایی بین‌المللی مشغول به خدمت بوده است. 

4- "مارک توماس وانده‌هی"(Mark Thomas Vande Hei) سرهنگ دوم سابق ارتش آمریکا و استادیار فیزیک در آکادمی علوم نظامی ارتش آمریکا بوده است.

وی اکنون ۵۰ ساله است و حدود ۱۱ سال است که در "سازمان فضایی آمریکا"(ناسا) به عنوان مسئول برقراری ارتباط با ایستگاه فضایی بین‌المللی مشغول به کار بوده است و این اولین ماموریت فضایی وی محسوب می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha