به گزارش سرویس بازار ایسنا، حسن قاضیزاده هاشمی وزیر بهداشت در مراسم روز جهانی غذا که هفته گذشته برگزار شد از انجمن کره گیاهی ایران به دلیل همراهی و همگامی با سیاستهای کلان نظام سلامت و وزارت بهداشت در جهت کاهش ایزومرترانس و اسیدهای چرب اشباع در کره گیاهی تقدیر کرد.
قابل ذکر است که کاهش این موارد در تهیه محصولات غذایی، ریسک ابتلا به سکته قلبی و سایر امراض را به شدت کاهش میدهد و گویا اهدای این تندیس به انجمن کره گیاهی ایران هم به دلیل کاهش قابل ملاحظه استفاده از ایزومرترانس و اسیدهای چرب اشباع در تولید محصولات کره گیاهی صورت گرفته است.
اعضای هیاتمدیره و به ویژه رییس هیاتمدیره انجمن کره گیاهی، حسن محمدعلیزاده طی سالهای اخیر تلاشهای جدی و مصرانهای در جهت بهبود کیفیت محصولات و همراهی با سیاستهای دولت داشتهاند.
انتهای پیام


نظرات