• یکشنبه / ۱۴ آبان ۱۳۹۶ / ۲۱:۵۳
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 96081408644
  • خبرنگار : 71368

مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران خبر داد:

افتتاح مرکز بهاران ویژه نگهداری کودکان 6 ساله

افتتاح مرکز بهاران ویژه نگهداری کودکان 6 ساله

مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران از راه‌اندازی مرکز بهاران ویژه نگهداری کودکان 6 سال به بالا خبر داد.

رضا قدیمی در گفت‌وگو با ایسنا در واکنش به حواشی خبر تجاوز و آزار و اذیت جنسی 90 درصد از کودکان کار، گفت: من بارها اعلام کرده‌ام که 90 درصد کودکان متکدی مورد آزار و نه آزار و اذیت جنسی قرار گرفته‌اند.

وی با بیان این‌که کلمه آزار شامل رفتار نامناسب، تغذیه و لباس نامناسب و... می‌شود، گفت: متاسفانه از سخنان من در این خصوص برداشت اشتباه صورت گرفته و برخی تصور کرده‌اند که منظور از آزار 90 درصد از کودکان کار یعنی تجاوز جنسی. که این‌گونه نیست.

مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران همچنین در ادامه با اعلام خبر راه‌اندازی مرکز بهاران ویژه کودکان 6 سال به بالا گفت: چندی پیش مرکز بهاران ویژه مادران و کودکان به بهره‌برداری رسید و طی هفته‌های آینده مرکز بهاران ویژه کودکان شش سال به بالا نیز افتتاح می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha