• دوشنبه / ۱۵ آبان ۱۳۹۶ / ۱۸:۰۹
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 96081509316
  • خبرنگار : 71467

رئیس کل گمرک اعلام کرد:

مقام دوم گمرک ایران در مبارزه با قاچاق کالا

مقام دوم گمرک ایران در مبارزه با قاچاق کالا

رئیس کل گمرک ضمن تشریح بخشی از عملکرد این سازمان با اشاره به مقام دوم جهانی گمرک ایران در مبارزه با قاچاق کالا گفت که اجرای گمرک موبایلی دوراظهاری در دستور کار قرار دارد.

به گزارش ایسنا، در نشست عملکرد پروژه های اقتصاد مقاومتی که در سازمان برنامه و بودجه و برگزار شد، فرود عسگری که جانشین مسعود کرباسیان - وزیر فعلی اقتصاد - در گمرک شده است با اشاره به وجود ٤٥ قانون در تجارت خارجی و فعالیت گمرک در قالب ١٥ کنوانسیون گفت: در حال حاضر ٦٥ نوع معافیت در گمرک اعمال می شود.

وی همچنین با اشاره به اینکه استفاده از جی پی اس و ایکس ری در گمرک پیگیری شده است، اعلام کرد: در حال حاضر ١٣ دستگاه ایکس ری در گمرکات نصب شده و تا پایان سال به ٣١ دستگاه افزایش می یابد.

رئیس کل گمرک پیگیری ها برای استفاده از پلمب های جدید در گمرک را مورد اشاره قرار داده و گفت که امکان جعل در این بخش به صفر رسیده است.

کشف ٥٠ مورد قاچاق انسان دیگر اعلام عسگری بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha