• سه‌شنبه / ۱۶ آبان ۱۳۹۶ / ۱۷:۱۵
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 96081609935
  • خبرنگار : 71368

جمع آوری ٥ تن زباله در کوت

جمع آوری ٥ تن زباله در کوت
عکس تزیینی است

شهردار منطقه 2 با اشاره به اهم اقدامات انجام شده در شهر کوت عراق از سوی مدیریت شهری گفت: در روزهای گذشته اقدامات مربوط به انتقال 10 مخزن 1100 لیتری و 10 مخزن 120 لیتری را در دستور کار قرار دادیم و تا به امروز با همکاری پرسنل شهرداری با نظافت 18 هزار متر مربع، 5 تن خاک و زباله در این شهر جمع آوری شده است.

به گزارش ایسنا، رسول کشت پور در مورد اقدامات شهرداری منطقه دو در شهر کوت اظهار کرد: در حال حاضر 66 نفر از کارکنان شهرداری منطقه 2 به منظور نظافت و تامین زیرساخت های لازم برای تردد زائران در شهر کوت حضور دارند و به طور شبانه روزی به زائران حسینی خدمات ارائه می دهند.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته از سوی شهرداری منطقه 2 در شهر کوت گفت: نصب 24 چشمه سرویس بهداشتی، فضاسازی بصری، برپایی یک ایستگاه صلواتی و توزیع اقلام فرهنگی از عمده اقداماتی است که این روزها در این شهر انجام می شود.
شهردار منطقه 2 با تاکید بر برپایی 4 چادر به مساحت 150 متر مربع ویژه اسکان زائران عنوان کرد: ظرفیت هر یک از این چادرها 50 نفر است و در تمامی این چادرها پتو و وسایل گرمایشی به تعداد لازم پیش بینی شده است.
کشت پور تاکید کرد: همچنین، در روزهای گذشته اقدامات مربوط به انتقال 10 مخزن 1100 لیتری و 10 مخزن 120 لیتری را در دستور کار قرار دادیم و تا به امروز با همکاری پرسنل شهرداری با نظافت 18 هزار متر مربع، 5 تن خاک و زباله در این شهر جمع آوری شده است.
بنا براعلام روابط عمومی منطقه دو، وی شست و شوی 2000 متر مربع از جداول شهر کوت را از دیگر اقدامات شهرداری منطقه 2 معرفی کرد و گفت: تلاش کردیم تا در کنار اقدامات مربوط به نظافت و نگهداشت شهر، تا حد ممکن از زائران امام حسین (ع) پذیرایی کنیم. از این رو، با توزیع 25 هزار بطری آب معدنی و مواد خوراکی در ایستگاه صلواتی درصدد هستیم تا پاسخگوی نیاز زائران باشیم.  

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha