• چهارشنبه / ۱۷ آبان ۱۳۹۶ / ۱۲:۲۶
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 96081710229
  • خبرنگار : 90047

اولین کنگره بین المللی فوتبال برگزار می‌شود

اولین کنگره بین المللی فوتبال برگزار می‌شود

اولین کنگره بین المللی فوتبال کلینیک توسط سازمان لیگ فوتبال و با حمایت کنفدراسیون آسیا بیستم آبان به مدت دو روز در مرکز همایش‌های رازی برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، اولین کنگره بین المللی فوتبال کلینیک توسط سازمان لیگ و با حمایت و مشارکت کنفدراسیون فوتبال آسیا طی روزهای ۲۰تا ۲۲ آبان در مرکز همایش‌های رازی برگزار می‌شود.

در این همایش بیش از ۳۰ سخنرانی و ۲۶ کارگاه در هفت محور، کلینیگ سلامتی، کلینیک مربیگری، کلینیک داوری، کلینیک فناوری، کلینیک رسانه و کلینیک روانشناسی طی روزهای بیستم تا بیست و دوم آبان در مرکز همایش های رازی برپا خواهد شد.

در این همایش دو روزه به جز حضور اساتید برجسته داخلی فوتبال، اساتیدی از فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا نیز حضور خواهند داشت.

روز نخست
ادامه روز نخست
ادامه روز نخست
روز دوم
ادامه روز دوم
روز سوم
ادامه روز سوم

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha