معاون استاندار:

شرکت های دانش بنیان خراسان شمالی در اولویت حمایت قرار گیرند

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان شمالی گفت: فعالیت بخش خصوصی و شرکت های دانش بنیان، نوید بخش روزهای خوب برای توسعه اقتصادی استان بر پایه علم و دانش است و باید با در اولویت قراردادنشان، از آن ها حمایت کرد.

ناصر فخر موحدی در ششمین جلسه ستاد اقتصاد دانش بنیان استان که ۲۲ آذر ماه در پارک علم و فناوری برگزار شد، اظهار کرد: پارک علم و فناوری به عنوان دبیرخانه، متولی رسیدگی و پیگیری واحدهای فناور، خلاق و دانش بنیان است و فعالان این شرکت ها و واحدها نیازی نیست حتما شخصا پیگیر این امور باشند و به استانداری مراجعه کنند یا از شهرستان ها به مرکز استان بیایند.

وی درخصوص تولیداتی که در استان انجام می شود نیز بیان کرد: با دستور استاندار اعلام شده است که هیچ دستگاهی نباید از تولیدات استان غافل شود و در صورتی که شرایطی برابر با محصولات خارج استان دارد، باید در اولویت قرار گیرد.

وی تاکید کرد: به سازمان بازرسی نیز دستور داده شده است که درصورت عدم رعایت این موضوع به طور جد ورود کند.

فخر موحدی همچنین به یکی از راه های تامین مالی این مجموعه ها بدون پرداخت تسهیلات نیز اشاره کرد و گفت: یکی از این راه ها، استفاده از تولیدات این شرکت ها در فضای مصرف و حتی پیش از تولید است تا کالاهای مورد نیاز را از آن ها خریداری کنیم و حمایت از آن ها اتفاق بیفتد.

وی همچنین به فعالیت مرکز خدمات سرمایه گذاری اشاره کرد و افزود: ممکن است برخی از قوانین با فعالیت های این حوزه همخوانی نداشته باشد که می توان آن‌ها را از طریق مرکز خدمات سرمایه گذاری در اداره کل اقتصاد و دارایی پیگیری کرد.

وی ادامه داد: اگر در این ساختار پیگیری ها به نتیجه نرسید می‌توان آن‌ها را در ستاد سرمایه گذاری که به ریاست استاندار برگزار می شود، پیگیری کرد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار همچنین گفت: از اقدامات استان در حوزه گیاهان دارویی رضایت ندارم؛ درحالی که میشد تا کنون سطح بسیاری از اراضی را زیر کشت آن‌ها برد و به سمت زنجیره های آن حرکت کرد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۲ آذر ۱۴۰۱ / ۱۸:۰۷
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 00062110514
  • خبرنگار : 50444