بررسی راهکارهای مفید کاهش ضایعات صنایع غذایی

شماره یازدهم نشریه علمی دانشجویی «پاپریکا» فصلنامه انجمن علمی دانشجویی صنایع غذایی دانشگاه تهران منتشر شد.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، "انواع غذاهای فراسودمند"، "آشنایی با شغل مهندسی صنایع غذایی"، "کرونا ویروس"، "بررسی راهکارهای مفید کاهش ضایعات صنایع غذایی"، "رویکردها در صنایع غذایی" و "انواع تقسیم بندی ها در رتبه دهی به مقالات" و... در این شماره از نشریه منتشر شده است.

شماره یازدهم نشریه علمی دانشجویی پاپریکا به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی صنایع غذایی دانشگاه تهران و مدیر مسئولی یاسمن قیومی و سردبیری آذین رهنما به صورت فصلنامه منتشر شد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ / ۰۸:۳۸
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1400012110391
  • خبرنگار :