رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کهگیلویه و بویراحمد خبر داد

بخشودگی جرائم دو برابر شده تا پایان سال ۹۹

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کهگیلویه و بویراحمد از بخشودگی جرائم دو برابر شده تا پایان سال ۹۹ و مهلت پرداخت اصل جریمه خبر داد.

سرهنگ اسماعیل خوشوقت در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: براساس مصوبه ای که به پلیس راهور ناجا ابلاغ شده است، تمام جرائمی که طی سال های گذشته تا پایان سال ۹۹ به عنوان معوق مانده و مشمول دو برابری شده بودند به اصل خود باز گشتند و مردم از چهارم اردیبشت ماه تا پایان دی ماه سال ۱۴۰۰ می توانند از این فرصت بخشودگی استفاده و اصل جریمه را پرداخت کنند.
وی اظهار کرد: افراد می توانند با مراجعه به دفاتر پلیس+۱۰ لیست جرائمی که به اصل خود برگشته را دریافت و از درگاهای بانکی به صورت حضوری و غیر حضوری پرداخت کنند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: اگر تا دی ماه سال ۱۴۰۰ از  این فرصت استفاده نکنند این جریمه دو برابر شده و به اصل برمی گردد و اعمال خواهد شد.
خوشوقت همچنین عنوان کرد: کسانی که به مراکز اهدای خون جهت اهدا خون مراجعه می کنند، شامل محدویت های کرونایی نمی شوند.
انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۷:۵۱
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1400020100763
  • خبرنگار : 50311