آغاز محدودیت سفر از ۲۱ اردیبهشت در استان اصفهان

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان گفت: از ساعت ۱۴ روز سه شنبه، ۲۱ اردیبهشت تا ساعت ۱۲ روز شنبه ۲۵ اردیبهشت، محدودیت سفر در سراسر استان اعمال خواهد شد.

سرهنگ محمدرضا محمدی با اعلام محدودیت های سفری اواسط هفته جاری، اظهار کرد: از ساعت ۱۴ روز سه شنبه- ۲۱ اردیبهشت تا ساعت ۱۲ روز شنبه- ۲۵ اردیبهشت، محدودیت سفر در سراسر استان اعمال خواهد شد.

وی ضمن قدردانی از همکاری مردم با فرهنگ استان اصفهان در اجرای طرح محدودیت‌های ترافیکی، از شهروندان خواست در راستای کمک به جلوگیری از گسترش ویروس کرونا از مسافرت‌های غیر ضروری پرهیز کنند.

به گزارش ایسنا، رئیس پلیس راهور استان خاطرنشان کرد: کسانی که به صورت غیر مجاز خصوصاً پلاک های غیر بومی در شهرستان‌های استان تردد داشته باشند، در شهرهای قرمز مبلغ یک میلیون تومان و در شهرهای نارنجی و زرد مبلغ پانصد هزار تومان جریمه خواهند شد، علاوه بر آن به جرم تهدید علیه سلامت عمومی جامعه و بی توجهی به قوانین بهداشتی توقیف سیستمی می‌شوند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۲۳:۳۵
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1400021913261
  • خبرنگار :