استاندار البرز:

رئیس جمهور ۴ طرح صنعتی را در منطقه پیام افتتاح می‌کند

نماینده عالی دولت در استان البرز از افتتاح چهار طرح  تولیدی و صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی پیام همزمان با پنج استان کشور توسط رئیس جمهور به صورت ویدئو کنفرانس خبر داد.

عزیزاله شهبازی با اعلام این خبر گفت: روز پنجشنبه، بیست و سوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ این طرح‌های مهم با حضور دکتر روحانی رئیس جمهور محترم به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: این چهار طرح در حوزه تولید تجهیزات پزشکی و ایمپلنت‌های فیزیوتراپی، تجهیزات مورد نیاز لوازم خانگی، تولید انرژی برق و تولید لوازم آرایشی و بهداشتی فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

شهبازی با بیان اینکه اقدام در جهت تحقق شعار سال براساس منویات مقام معظم رهبری ضرورت دارد، گفت: برای راه اندازی این تعداد واحد تولیدی بیش از ۳۵۰ میلیارد تومان از اعتبارات بخش خصوصی هزینه شده و با بهره برداری از آنها بستر اشتغال ۱۲۵ نفر به صورت مستقیم فراهم می‌شود.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۰۸:۴۷
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1400022114293
  • خبرنگار : 50022