وبینار میکروبیولوژی کاربردی مواد غذایی برگزار می شود

انجمن‌های علمی صنایع غذایی دانشگاه های سراسر کشور با همکاری Icad Academy و اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی صنایع غذایی و علوم دامی ایران، وبینار میکروبیولوژی کاربردی مواد غذایی را برگزار می کنند.

به گزارش باشگاه  دانشجویان ایسنا، مباحث میکروب شناسی غذایی دو بخش عمده را در بر می‌گیرد که شامل بررسی نقش میکرو ارگانیسمها در فساد مواد غذایی و نقش میکرو ارگانیسمها در فرایندهای تهیه و تولید مواد غذایی است. امروزه بیشترین پژوهش های میکروب شناختی غذایی جدید پیرامون نقش مثبت میکروبها در تهیه و تولید مواد غذایی انجام می‌شود.

فساد مواد غذایی نیز یکی از جدیدترین مسائل و مشکلات اقتصادی و بهداشتی در صنایع غذایی و عرضه مواد غذایی به بازار است. سمیت پدیده‌ای است عام که برای همه زیانبخش و خطرناک می‌باشد. در رابطه با فساد مواد غذایی نقش دانش میکروب شناسی به طرق مختلف حائز اهمیت است.

این وبینار با تدریس مهندس نیلوفر سلیمانی – کارشناس ارشد میکروبیولوژی مواد غذایی و نویسنده کتاب آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی روز پنجشنبه ۳۰ اردیبهشت ساعت ۱۵ الی ۱۹ و و جمعه ۳۱ اردیبهشت ساعت ۹ الی ۱۳، به صورت آنلاین برگزار می شود.

علاقه‌مندان می توانند جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به شناسه food_science_teh@ مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۲:۲۹
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1400022517275
  • خبرنگار :