۷۰ درصد محصول گندم و جو زهک سیستان و بلوچستان برداشت شد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان زهک‌ سیستان و بلوچستان گفت: ۷۰ درصد محصول گندم و جو از ۱۲ هزار و ۲۷۳ هکتار از مزارع این شهرستان برداشت شد.

به گزارش ایسنا سعید امیری اظهارکرد: در سال زراعی جاری با بهره‌گیری از طرح آبرسانی دشت سیستان ،کشاورزان زهک ١٢ هزار و ٢٧٣ هکتار از زمین‌های کشاورزی خود را به کشت غلات شامل گندم و جو اختصاص دادند.

وی افزود: کار برداشت مکانیزه محصول ١٠ هزار و ٨١٧ هکتار گندم و ۱۴۵۶ هکتار جو از نیمه دوم اردیبهشت ماه سالجاری آغاز و تاکنون کار برداشت غلات حدود ٧٠ درصد از زمین‌های کشاورزی به اتمام رسیده است. 

مدیر جهاد کشاورزی زهک بیان کرد: امسال حدود ٢٠٠ هکتار از گندمزارهای شهرستان با مشارکت کشاورزان، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی و شرکت خدمات حمایتی کشاورزی برای تولیدگندم بذری در نظر گرفته شده و کشاورزان گندم های تولید شده این مزارع را با قیمت بالانر از گندم سیلویی به شرکت خدمات حمایتی تحویل می‌دهند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۶ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۳:۴۰
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1400031611374
  • خبرنگار :