پیگیری‌های ایسنا نتیجه داد؛ بازگشت خمیرمایه به عرصه تولید

خمیرمایه دورود که روزگاری از فعال‌ترین کارخانه‌های این شهرستان بود، زیر نظر شرکت سرمایه‌گذاری امید بوده که به بانک سپه وابسته است و حدود ۱۳ سال در خاموشی مطلق به سر می‌برد.

خمیرمایه در زمان فعالیت از بهترین کارخانه‌های کشور بود و در بحث اشتغال‌زایی شرایط خوبی داشت.

این کارخانه با بهره‌گیری از تکنولوژی و ماشین‌آلات کشور اتریش سال ۸۱ شروع به تولید کرد اما دیری نپایید که به ایستگاه تعطیلی رسید و سال ۸۷ با عرصه تولید وداع کرد.

کارخانه خمیرمایه دورود همواره جزو اولویت‌های مسئولان بوده و وعده‌های زیادی توسط مسئولان ملی و استانی برای فعالیت مجدد آن رسانه‌ای شده و خبرگزاری ایسنا در خصوص این سوژه و وعده‌های بعضاً واهی، گزارش‌های زیادی منتشر کرده و پیگیر آن بوده است.

حالا خبر رسیده که این کارخانه دوباره فعالیت‌هایش را آغاز خواهد کرد و تعیین تکلیف شده است.

خدانظر دریکوند، فرماندار دورود در خصوص آخرین وضعیت تعیین تکلیف این کارخانه گفت: پیگیری‌های زیادی در این خصوص داشته‌ایم و نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس و مجموعه استانداری تلاش‌های زیادی در این راستا داشته‌اند.

وی ادامه داد: پس از پیگیری‌ها و جلسات متعدد استاندار لرستان و نماینده دورود در مجلس با هلدینگ سرمایه‌گذاری امید وابسته به بانک سپه؛ عملیات احیاء و راه‌اندازی این کارخانه خمیر انجام شده است.

دریکوند تصریح کرد: این کارخانه ظرفیت اشتغال ۶۰ نفر به‌صورت مستقیم و تولید سالانه ۴۰۰۰ تن را دارد و پیش‌بینی می‌شود حداکثر در سه ماه آینده تولیدات کارخانه وارد بازار شود.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۲:۰۹
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400032518373
  • خبرنگار :