/انتخابات ۱۴۰۰/نماینده همدان در مجلس خبرگان:

امیدواریم نتیجه انتخابات به نفع جمهوری اسلامی باشد

نماینده مردم همدان در مجلس خبرگان رهبری گفت: از خدا می خواهیم نتیجه انتخابات به نفع جمهوری اسلامی باشد.

آیت‌الله سیدمصطفی موسوی‌اصفهانی جمعه ۲۸ خردادماه در جلسه کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات استان همدان، اظهار کرد: انقلاب اسلامی هدیه الهی است و عموم امت ما در این ۴۳ سال در صحنه های مختلف از این انقلاب دفاع کردند.

موسوی اصفهانی تصریح کرد: از مردم عزیز که در صحنه‌های انقلاب با جانفشانی خودشان زیر سایه بقیه الله(عج) خوب درخشیدید و از امت اسلامی و عزیزانی که در اجرای انتخابات شبانه روز زحمت کشیدند، تشکر می‌کنم.

وی با بیان اینکه ۴۳ سال خدا انقلاب را حفظ کرده و ان شاءلله حفظ خواهد کرد، یادآور شد: از خدا می خواهیم نتیجه انتخابات به نفع جمهوری اسلامی باشد و ما این امانت سنگین را به صورت صددرصدی ادا کنیم.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ / ۲۱:۱۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1400032821388
  • خبرنگار : 50402