ویدئو / سهم مواد غذایی در انتشار گازهای گلخانه‌ای چقدر است؟

تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد مواد غذایی مسئول آزادسازی ۲۶ درصد یا حدود یک-چهارم گازهای گلخانه‌ای در جهان هستند. این درحالیست که مطالعات دیگری از سهم یک-سومی مواد غذایی در آزادسازی این گازهای مضر به اتمسفر حکایت دارد. انتشار گازهای گلخانه‌ای به اتمسفر در جریان تولید مواد غذایی را می‌تواند به چهار بخش تقسیم کرد.

مترجم:‌محمدرضا قاسمی / تدوینگر: امیرحسین شهسواری / گوینده: حسین هرمزی

  • سه‌شنبه/ ۱ تیر ۱۴۰۰ / ۰۸:۱۰
  • دسته‌بندی: گزارش
  • کد خبر: 1400040100056
  • خبرنگار : 71633