نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس:

ماموریت اصلی خانه صنعت و معدن تسهیل‌گری است

نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی گفت: ماموریت اصلی خانه صنعت و معدن تسهیل‌گری است.

عباس گودرزی در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در سالی که به نام تولید؛ پشتیبانی و مانع‌زدایی‌ها است این خانه در بروجرد آغاز به کار کرده است.

وی تصریح کرد: ماموریت اصلی خانه صنعت و معدن تسهیل‌گری است و آن را بازوی توانمند برای خود می‌دانیم که امید می‌رود بستر و زمینه حل مشکلات صنعتگران فراهم شود.

نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس خاطرنشان کرد: خییلی از مشکلات با پیگیری قابل حل است و خانه صنعت و معدن را یک ملجع و پناه برای صنعتگران می‌دانیم.

 گودرزی اضافه کرد: برخی به جای مانع زدایی، مانع تراشی می‌کنند که این مانع تراشی‌ها باعث می‌شود که به آنچه که مدنظر است، محقق نشود.

وی بیان کرد: خانه صنعت و معدن فقط مختص مراکز استان‌ها است، با توجه به ظرفیت صنعتی و معدنی موجود در این شهرستان پس از پیگیری‌های بعمل آمده مجوز ایجاد خانه صنعت و معدن بروجرد توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان صادر شد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۳ تیر ۱۴۰۰ / ۲۱:۴۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400041309406
  • خبرنگار : 50175