نماینده مردم در مجلس خبر داد:

اجرای طرح خانه‌دار کردن محرومین در روستاهای دورافتاده بروجرد

نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی از اجرای طرح خانه‌دار کردن محرومین در روستاهای دورافتاده شهرستان خبر داد.

فاطمه مقصودی در دیدار با مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در لرستان که امروز ۱۶ تیرماه صورت گرفت، اظهار کرد: برخی ساکنان روستاهای شهرستان از وضعیت نامطلوبی برخوردار بوده که باید با همکاری دستگاه‌های حمایتی برای حمایت از این افراد اقدام کرد.

وی تصریح کرد: در جریان بازدید از روستاهای شهرستان، شاهد وجود مشکلات متعددی هستیم که در حد توان برای رفع آنها اقدام شده و باید با استفاده از دستگاه‌های حمایتی برای رفع این مشکلات‌ بیش از پیش اقدام شود.

نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس طرح مسکن محرومان را از جمله طرح‌های مهم حمایتی در مناطق محروم دانست و خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی روستاهای شهرستان و روستاییان از درآمد کافی برخوردار نبوده و مشکلات آنان بسیار گسترده است.

گفتنی است، در این جلسه مقرر شد در آینده نزدیک و پس از بررسی‌های کارشناسی، در خصوص احداث مسکن محرومین در برخی روستاهای شهرستان از سوی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اقدام شود.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۶ تیر ۱۴۰۰ / ۱۲:۲۴
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400041611577
  • خبرنگار : 50175