تعداد فوتی‌های کرونا در البرز به ۴۴۰۰ نفر رسید

رئیس ‌دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۱۱ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به  ۴۴۰۰ نفر رسیده است.

محمد فتحی در خصوص آخرین وضعیت کرونا در البرز، گفت: از دیروز تا امروز ۲۴ تیر ۱۴۰۰،  ۱۱۷ بیمار با علائم کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری شده‌اند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: مجموع کل  موارد بستری شامل قطعی، محتمل و مشکوک از ابتدای شیوع کرونا تا امروز در استان البرز ۵۰ هزار و ۲۱  نفر است.

فتحی با بیان اینکه در حال حاضر  تعداد ۸۳۶ نفر شامل موارد قطعی، محتمل و مشکوک در مراکز درمانی بستری هستند افزود: از این تعداد، ابتلای  ۳۹۲  نفر به بیماری کووید ۱۹، تا این تاریخ قطعی شده است.

وی افزود: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۱۱ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به  ۴۴۰۰ نفر رسیده است.

فتحی در پایان تصریح کرد: خوشبختانه از ابتدای شیوع کرونا تا کنون ۴۴ هزار و ۷۷۹ نفر از مراکزدرمانی ترخیص شده‌اند.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۴ تیر ۱۴۰۰ / ۱۲:۲۷
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1400042417505
  • خبرنگار : 50022