جدیدترین آمار مبتلایان کرونا در علوم پزشکی سمنان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان با اشاره به آخرین وضعیت موارد ابتلا و بستری در شهرستان‌های شش‌گانه تحت‌پوشش این دانشگاه گفت: در شبانه‌روز گذشته9بیمار جدید مثبت با تشخیص قطعی ابتلا به کووید۱۹ در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان بستری شدند.

دکتر نوید دانائی در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به آخرین آمار شیوع بیماری کرونا ویروس اظهار کرد: از ابتدای بروز و شیوع بیماری کرونا تاکنون 30 هزار و 158 مورد مثبت بیماری کرونا بر اساس معیارهای تشخیصی آزمایشگاهی PCR در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان شناسایی شده اند.

وی تصریح کرد: در ۲۴ ساعت گذشته و از 27 لغایت 28 تیر ماه بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 9 بیمار مثبت جدید مبتلا به کووید۱۹ در شهرستان‌های تابعه دانشگاه و در مراکز درمانی بستری شدند و به این ترتیب مجموع بیماران بستری شده در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه از ابتدای بروز و شیوع بیماری کرونا ویروس تاکنون به هفت هزار و 31 نفر رسیده است.

دبیر ستاد استانی مقابله با کروناویروس ادامه داد: علاوه بر این 23 هزار و 127 بیمار نیز در این مدت به صورت سرپایی در بیمارستان‌ها و مراکز وابسته به این دانشگاه شناسایی شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ادامه داد: خوشبختانه کل موارد بهبودی و ترخیص بیماران مبتلا به کووید۱۹ از ابتدای بروز و شیوع بیماری در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه به 6043 نفر رسید.

 انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۸ تیر ۱۴۰۰ / ۱۶:۰۳
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1400042820649
  • خبرنگار :