مدیر سمن های دانشگاه علوم پزشکی کردستان تاکید کرد:

بهره مندی از ظرفیت سمن‌ها با رویکرد اطلاع‌رسانی در خیز پنجم کرونا

مدیر سازمان‌های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: بهره‌مندی از پتانسیل سازمان‌های مردم نهاد و خیرین سلامت در زمینه آموزش و آگاه سازی شهروندان نسبت به خطر ویروس کرونا در پیک پنجم، بسترساز مهار بیماری است.

بهرام کندایی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به رسالت سازمان‌های مردم نهاد و اثرگذاری آنان در اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی جامعه نسبت به گسترش ویروس کرونا اظهار کرد: در پاندمی کرونا که همه در تلاش برای مقابله با آن هستند شاهد اقدامات ارزشمندی در حوزه مشارکت‌های مردمی، خیرین و سمن‌ها هستیم.

وی در خصوص بهره‌مندی از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد در پیشگیری از کرونا افزود: تشکل‌های مردمی مرتبط با حوزه سلامت در اجرای اقدامات پیشگیرانه مقابله با کرونا ویروس، ظرفیت مهمی در راستای مهار این بیماری هستند.

مدیر سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی کردستان عنوان کرد: در پی شیوع موج‌ پنجم ویروس منحوس کرونا و رسالت خطیر متولیان امر و دستگاه‌های مرتبط در پیشگیری، کنترل و مقابله با بیماری کووید ۱۹، جهت اطلاع رسانی و حساس سازی آحاد مردم و الزام آنان به رعایت پروتکل های بهداشتی مدیران و اعضای سازمان‌های مردم نهاد و خیرین سلامت اقدامات ارزنده‌ای انجام داده‌اند.

کندایی به اقدامات تشکل‌های مدنی در پیک پنجم کرونا گریزی زد و گفت: همزمان با شروع موج پنجم بیماری و افزایش همه گیری با همکاری مرکز بهداشت سنندج اطلاع رسانی با ماشین بلندگودار در مسیرهای پرتردد با بهره مندی از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد و خیرین سلامت از هفته گذشته شروع شده و همچنان ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در این فاز از اطلاع رسانی که با هدف آگاه سازی، رعایت پروتکل های بهداشتی و اطلاع‌ رسانی در خصوص تکمیل شدن ظرفیت بیمارستان‌ها است، خاطرنشان کرد: سازمان‌های مردم نهاد و خیرین سلامت همکار حوزه سلامت در این اقدام ارزشمند حضور داشتند و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به آحاد مردم آموزش‌های لازم را ارائه دادند.

کندایی تصریح کرد: آموزش و اطلاع‌رسانی به مردم و کسبه سطح شهر با مضمون نهادینه‌سازی اهمیت و حساسیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در پیشگیری از بیماری کرونا از ابتدای همه‌گیری این بیماری تاکنون توسط سازمان‌های مردم‌نهاد حامی سلامت انجام شده است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۲:۴۵
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1400060100452
  • خبرنگار : 50130