نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس خبر داد:

سد آبسرده در مسیر احیا

نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی از سد آبسرده در مسیر احیا خبر داد.

فاطمه مقصودی امروز ۲۳ شهریورماه، اظهار کرد: جلسه فنی تخصصی با مدیرعامل بانک سرمایه‌گذار و مدیرعامل آب منطقه‌ای لرستان مهندس حسن نژاد و مشاورین برگزار شد.

وی تصریح کرد: بعد از پروسه یک‌ساله انتقال سد آبسرده به ماده ۵۸ و صدور مجوز ورود بخش خصوصی به این پروژه ملی حال به لطف پروردگار مراحل نهایی تنظیم قرارداد با بانک‌های عامل سرمایه‌گذار در حال انجام است.

 نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس خاطرنشان کرد: بعد از پانزده سال عملیات عمرانی این سد مهم و استراتژیک که علاوه بر تولید برق، تأمین‌کننده آب شرب و کشاورزی منطقه نیز خواهد بود، از سر گرفته می‌شود.

مقصودی اضافه کرد: به دلیل اهمیت ویژه این پروژه و بنا به دلایل متعدد دیگر، بیشتر این جلسات و گزارش مراحل مختلف اطلاع‌رسانی نشده که بعد از احیا و آغاز رسمی این پروژه در این خصوص با مردم صحبت خواهد شد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۳ شهریور ۱۴۰۰ / ۲۲:۴۶
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400062317595
  • خبرنگار : 50175