از سویدر کارگروه تسهیل استان صورت گرفت:

معرفی طرح‌هایی به ارزش 30 هزار میلیارد ریال به بانک های استان سمنان

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان سمنان از تصویب طرح‌هایی به ارزش بیش از 30 هزار میلیارد ریال در کارگروه رفع موانع تولید این استان در سال جاری خبر

علی تشنه‌دل در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان اظهار کرد: بر اساس گزارش‌ها، در سال ۱۴۰۰، تاکنون در بحث تسهیلات رونق تولید، در مجموع ۳۷۷ طرح به مبلغ ۳۰ هزار و ۷۳۸ میلیارد ریال به بانک‌های عامل معرفی شدند.

وی بر لزوم همکاری بانک ها با فعالان تولید تاکید کرد و ادامه داد: تاکنون ۲۰۲ فقره تسهیلات به ارزش اعتباری ۶ هزار و ۶۹۷ میلیارد ریال توسط بانک های عامل پرداخت شده است.

رئیس سازمان صمت استان سمنان افزود: علاوه بر این، تعداد ۱۷۵ مورد طرح با اعتباری به ‌مبلغ ۲۴ هزار و ۴۰ میلیارد ریال در بانک‌های عامل برای پرداخت در دست بررسی است.

وی با اشاره به مصوبات امروز این کارگروه استانی خاطرنشان کرد: در این جلسه با موافقت اعضای کارگروه، تعداد ۱۵ طرح صنعتی جهت دریافت تسهیلات به ارزش ۷۱۵ میلیارد و ۷۰۰‌میلیون تومان و اشتغال جدید ۵ نفر، به بانکهای عامل معرفی شدند.

رییس صنعت معدن و تجارت استان تصریح کرد: در راستای رفع موانع تولید استان، در این جلسه مشکلات برخی واحد تولیدی بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۳۰ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۵:۴۲
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1400063022708
  • خبرنگار :