اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در شهرستان اسفراین

فرمانده انتظامی شهرستان اسفراین از اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در این شهرستان خبر داد.  

سرهنگ مجید یگانه پور در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: به منظور پاکسازی نقاط آلوده و مقابله با توزیع کنندگان مواد مخدر، طرح تشدید و ارتقای امنیت اجتماعی در مناطق آلوده و جرم‌خیز روستای بام شهرستان طی یک شبانه روز اجرا شد.  

وی با اشاره به اینکه در این طرح چند اکیپ از پلیس های تخصصی، یگان امداد و پاسگاه منطقه مربوطه  به صورت هماهنگ انجام وظیفه می کردند، افزود : در اجرای این طرح ماموران با هماهنگی مرجع قضائی طی چند عملیات ضربتی، موفق به شناسایی و دستگیری ۶ خرده فروش و توزیع کننده موادمخدر شدند.

سرهنگ یگانه پور با بیان اینکه در بازرسی از چند مخفیگاه متهمان، دو کیلو و ۴۴۵ گرم انواع مواد مخدر و تعدادی لوازم ممنوعه کشف شد، تصریح کرد: پنج  دستگاه خودرو نیز توقیف و به پارکینگ منتقل شد.

فرمانده انتظامی شهرستان اسفراین با اشاره به اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند، خاطرنشان کرد: هدف ازتشدید اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و پاکسازی مناطق آلوده، ایجاد امنیت پایدار و ایجاد آسایش و آرامش برای مردم است و از شهروندان انتظار می رود در صورت اطلاع از هرگونه موارد مشکوک بلافاصله مراتب را از طریق پل ارتباطی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۱ مهر ۱۴۰۰ / ۱۶:۲۴
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1400071107610
  • خبرنگار : 50444