فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه:

اگر ملل اسلامی در کنار هم بیایند مانند سیل استکبار را نابود می‌کند

فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه گفت: دشمن در حوزه کاری جدیدی یعنی جنگ نرم وارد شده و در زمینه علوم شناختی یعنی رسانه و فضای مجازی طراحی‌های مختلف انجام می‌دهد؛ بنابراین باید مراقب بود تا جامعه اسلامی و خانواده ما دچار آسیب نشود.

به گزارش ایسنا به نقل از سپاه نیوز، سردار سرتیپ پاسدار محمد کرمی فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در همایش وحدت اظهار داشت: پیامبر گرامی اسلام با بهره‌گیری از دستورالعمل قرآن برای بیداری بشریت به میدان آمدند و برای بیداری  و هدایت آنان به سوی کمال تلاش کردند.

وی افزود: هدف از خلقت انسان رسیدن به کمال بود بنابراین پیامبر گرامی اسلام بدنبال ایجاد عدالت، صداقت، یک جامعه توحیدی به دور از همه رذایل و زشتی‌ها و هدایت بشر به سوی کمال بود.

فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه  با بیان اینکه امروز سیره پیامبر گرامی اسلام، زندگی و حکومت وی برای ما درس است خاطرنشان کرد: بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران فرمودند ما برای پیاده کردن اسلام ناب محمدی آمدیم و دشمن نیز با تمام توان به مبارزه با ما برخاست.

وی در پایان خاطرنشان کرد: خود دشمن می‌داند که اگر ملل اسلامی در کنار هم بیایند مانند یک سیل همه استکبار را نابود می‌کند.

توییت

  • سه‌شنبه/ ۲۷ مهر ۱۴۰۰ / ۱۴:۲۷
  • دسته‌بندی: دفاعی - امنيتی
  • کد خبر: 1400072719665
  • خبرنگار :