یک مسئول:

پیگیر ثبت نام متقاضیان درشهرهای جامانده کرمانشاه از طرح"جهش تولید مسکن" هستیم/مردم نگران نباشند

معاون بازآفرینی شهری و مسکن اداره کل راه و شهرسازی کرمانشاه از پیگیری برای ثبت نام متقاضیان در شهرهای جامانده استلن کرمانشاه از طرح "جهش تولید مسکن" خبر داد.

عبدالرضا غفوری در گفت و گو با ایسنا با اشاره به شروع ثبت نام این طرح در سراسر کشور گفت: در سامانه این طرح تنها نام 12 شهر استان از جمله ازگله، اسلام آبادغرب، بانوره، پاوه، سنقر و کلیایی، قصرشیرین، کرندغرب، گهواره، گیلانغرب، کنگاور، نودشه و هرسین قرار دارد.

وی افزود: در طرح قبلی مسکن در دولت قبل، در استان حدود 74 هزار نفر ثبت نامی واجد شرایط داشتیم و سهم شهر کرمانشاه با جمعیت یک میلیون نفری از این تعداد حدود 50 هزار نفر بود.

غفوری گفت: با توجه به این آمار به نظر می رسید که تعداد افراد واجد شرایط و متقاضی در این طرح اندک باشد، بنابراین برخی شهرها از لیست ثبت نامی این طرح حذف شد.

معاون بازآفرینی شهری و مسکن اداره کل راه و شهرسازی کرمانشاه تصریح کرد: البته با توجه به اینکه استقبال از این طرح افزایش یافته، به دنبال قرار گیری شهرهای جامانده در لیست ثبت نامی این طرح هستیم و به زودی این امر محقق می شود و جای نگرانی نیست.

غفوری گفت: در حال حاضر زمین لازم برای متقاضیان طرح قبلی مسکن فراهم شده و برای این طرح نیز پیگیر تامین زمین هستیم و جای نگرانی نیست.

این مسئول خاطرنشان کرد: در طرح "جهش ملی مسکن" در 12 شهر استان که ثبت نام متقاضیان در آنها مجاز است، تاکنون 13 هزار نفر ثبت نام کرده اند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۶ آبان ۱۴۰۰ / ۱۴:۰۵
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1400081612260
  • خبرنگار : 50182