بیش از ۲ تن تریاک در خراسان جنوبی کشف شد

فرمانده انتظامی خراسان جنوبی اظهار کرد: مأموران پلیس در خراسان جنوبی در مرحله دوم طرح ارتقای امنیت اجتماعی در استان، ۲ تن و ۱۹۴ کیلوگرم تریاک از سوداگران مرگ کشف کردند.

سردار ناصر فرشید، امروز دوشنبه ۱۷ آبان گفت: مأموران فرماندهی انتظامی خراسان جنوبی در دومین مرحله از طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در چند عملیات جداگانه طی مدت یک هفته، ۲ تن و ۱۹۴ کیلوگرم تریاک از سوداگران مرگ کشف و ۱۸۵ توزیع کننده و قاچاقچی مواد مخدر دستگیر کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری پلیس، وی بیان کرد: کشف ۲۶ هزار لیتر سوخت قاچاق، ۸ قبضه سلاح غیرمجاز، ۸۸ فقره کشف سرقت و دستگیری ۶۰ نفر سارق، دستگیری ۷۲ نفر متهم در ارتباط با قاچاق کالا و دستگیری ۲۶ متهم در رابطه با مفاسد اجتماعی از دیگر اقدامات مأموران پلیس خراسان جنوبی در مرحله دوم طرح ارتقاء امنیت اجتماعی بوده است.

فرمانده انتظامی خراسان جنوبی تصریح کرد: رزمندگان پلیس خراسان جنوبی با به کار گرفتن حداکثر نیروهای عملیاتی و انتظامی و تجهیزات کامل با تمام توان با برهم زنندگان نظم و امنیت عمومی و قاچاقچیان مواد مخدر مبارزه می کنند و اجازه جولان به افراد شرور و مخلان امنیت شهروندان نخواهند داد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۷ آبان ۱۴۰۰ / ۱۳:۱۲
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1400081713060
  • خبرنگار :