استاندار کردستان:

کردستان مظهر تجلی اتحاد و انسجام اسلامی است

استاندار کردستان گفت: کردستان مظهر تجلی عزم و اراده همگانی در جهت اتحاد و انسجام اسلامی در کشور است و اهل سنت و اهل تشیع استان در سایه انقلاب همبستگی خود را حفظ کرده‌اند.

اسماعیل زارعی کوشا امروز (10آذر) در دیدار با ریاست و کارکنان سازمان تبلیغات اسلامی اظهار کرد: سازمان تبلیغات اسلامی پیرو فرامین حکیمانه مقام معظم رهبری وظیفه خطیر اعتلای فرهنگ اسلامی و انقلابی را در کشور بر عهده دارد.

وی افزود: در این راستا علمای دینی نقش مهمی در ترویج فرهنگ اسلامی در جامعه داشته و بستر اتحاد و همدلی در کشور را فراهم کرده اند.

استاندار کردستان خاطرنشان کرد: بایستی با برنامه ریزی و اطلاع رسانی دقیق زمینه توسعه مبانی و مفاهیم اصیل اسلامی و انقلابی را در بین جوانان و نسل آینده مهیا کنیم.

زارعی کوشا در ادامه تاکید کرد: در حقیقت استان کردستان دارای ظرفیت های و پتانسیل های فراوان طبیعی و به وِیژه در حوزه ارزشهای فرهنگی و اعتقادی است که ضروریست از این سرمایه های بی نظیر به بهترین نحو ممکن استفاده کرد.

وی در پایان یادآور شد: وجود ارزش‌های والای اعتقادی و فرهنگی ­­­در کردستان موجب می‌شود تا در سایه استقرار و تقویت امنیت پایدار شرایط برای سرمایه گذاری بیشتر در استان مهیا گردد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۰ آذر ۱۴۰۰ / ۱۸:۳۲
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1400091008249
  • خبرنگار : 50294

برچسب‌ها