جریمه ۴ میلیونی برای اشتغال اتباع غیرمجاز در مهریز

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی مهریز از تشدید فعالیت گشت‌های مشترک بازرسی به منظور برخورد با اشتغال غیرمجاز اتباع خارجی در این شهرستان خبر داد.

«امیر عباس دهقانی زاده» گفت: اجرای این طرح جزو رسالت‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در راستای حمایت و صیانت از نیروی کار ایرانی است.

وی ادامه داد: مهمترین هدف اجرای این طرح، افزایش آگاهی به کارفرمایان در استفاده از نیروهای خارجی است.

دهقانی زاده اظهار کرد: هر کارفرمایی که به صورت غیرمجاز از نیروی کار خارجی استفاده یا در مشاغلی به جز شغل تعیین شده در پروانه کار اقدام کند، به پنج برابر حداقل دستمزد یعنی ۴ میلیون و ۴۲۵ هزار و ۸۲۵ ریال برای هر روز اشتغال جریمه می‌شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی مهریز، این مسئول افزود: با توجه به شرایط اقتصادی، هیچ علاقه‌ای به جریمه کردن کارفرمایان نیست، اما انتظار می‌رود که آنان هم به قوانین پایبند باشند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۵ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۱:۵۱
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1400110503435
  • خبرنگار : 50219