در دیدار با خانواده ‌های ایثارگران عنوان شد

جانبازان سنبل ایستادگی و شجاعت هستند

امام جمعه دهدشت گفت: ایثارگران سنبل ایستادگی، استقامت، شهادت و شجاعت هستند.

در ادامه طرح علمداران حماسه، اداره بنیاد شهید دهدشت با حضور امام جمعه، فرماندار، فرمانده سپاه و فرمانده نیروی انتظامی به دیدار جانبازان هشت سال دفاع مقدس رفتند.

حجت‌الاسلام علی وحدانی‌فر در حاشیه اجرای این طرح از جانبازان به عنوان ولی‌نعمتان جامعه نام برد و اظهار کرد: ایثارگران گل‌های سرسبدی هستند که جانشان را در طبق اخلاص گذاشتند تا اینکه امروز ایرانِ مقتدر داشته باشیم.

امام جمعه دهدشت با بیان اینکه تشکر از ایثارگران در قالب کلمات نمی‌گنجد، گفت: جانبازان سالیان سال تحمل دوران خستگی پرتلاطم دوران دفاع مقدس را تحمل می‌کنند تا اینکه ایران اسلامی آسایش داشته باشد.

وی این دیدارها را عهد مجدد با آرمان‌های امام و شهدا عنوان و اظهار کرد: ایثارگران سنبل ایستادگی، استقامت، شهادت و شجاعت هستند.

هم چنین سید عبدالعزیز موسوی در این بازدیدها، خانواده‌های ایثارگران را جز با ارزش‌ترین انسان‌ها عنوان کرد.

به گزارش ایسنا، فرماندار کهگیلویه با بیان اینکه فضیلت جانباز از شهدا هم بیشتر است گفت: ان‌شاءالله که بسیجی‌وار بر همین راه ماندگار باشیم.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۵:۴۱
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1400121612754
  • خبرنگار :