رفع تصرف ۱۲۶۰ مترمربع از اراضی کشاورزی بهشهر

مدیر جهاد کشاورزی بهشهر از قلع و قمع چندین تغییر کاربری اراضی کشاورزی به مساحت ۱۲۶۰ مترمربع در این شهرستان از ابتدای اسفندماه امسال تاکنون خبر داد.

غلامرضا قنبری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برای حفظ کاربری اراضی کشاورزی از ابتدای اسفندماه امسال تاکنون، هفت تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی شهرستان بهشهر قلع و قمع و ۱۲۶۰ مترمربع زمین کشاورزی به چرخه تولید بازگشت.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهشهر با بیان اینکه ۵ مورد از قلع و قمع تغییر کاربری غیرمجاز بر اساس تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی قلع و قمع شد، تصریح کرد: این قلع و قمع شامل بنا، اسکلت فلزی برای ساخت بنا، استخر، محوطه سازی و دیوارکشی بود.

قنبری با تاکید بر محدود بودن اراضی کشاورزی و رابطه مستقیم حفظ کاربری اراضی کشاورزی با امنیت غذایی، گفت: گشت حفاظت از اراضی کشاورزی به طور مستمر در حال رصد فعالیت های بخش کشاورزی این شهرستان است و مالکین اراضی زراعی و باغی قبل از ساخت و ساز در اراضی خود برای دریافت مشاوره و اخذ مجوز به این مدیریت و مراکز جهاد کشاورزی تابعه مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۳:۱۱
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1400122520298
  • خبرنگار :