طی 24 ساعت گذشته؛

بستری 15 بیمار جدید کرونایی در اردبیل

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: در 24 ساعت گذشته 15 بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند و یک بیمار جان خود را از دست داد.

علی محمدیان 26 اسفند در جمع خبرنگاران گفت: در 24 ساعت گذشته 15 بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند و یک بیمار جان خود را از دست داد.

وی افزود: مجموع واکسن تزریق شده در استان اردبیل در سه نوبت اول، دوم و سوم نیز 2 میلیون و 166 هزار و 447 واکسن بوده است که از این تعداد 957 هزار و 951 واکسن مربوط به نوبت اول، 834 هزار و 481 واکسن مربوط به نوبت دوم و 374 هزار و  13 واکسن مربوط به نوبت سوم می‌باشد.

محمدیان با بیان اینکه همچنین 15 بیمار کرونایی نیز با بهبودی نسبی از بیمارستان‌های استان اردبیل مرخص شدند، تصریح کرد: در حال حاضر شمار کل بیماران بستری در استان اردبیل 106 نفر است که از این تعداد 36 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه ICU قرار دارند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل خاطرنشان کرد: هم‌اکنون شهرستان های پارس‌آباد، اردبیل، مشگین‌شهر، نیر، سرعین و خلخال در وضعیت نارنجی و شهرستان‌های بیله سوار، گرمی، اصلاندوز، نمین و کوثر در وضعیت زرد قرار دارند.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۲۷ اسفند ۱۴۰۰ / ۰۰:۵۴
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1400122721329
  • خبرنگار :