استاندار هرمزگان تأکید کرد

الزام دستگاه‌های اجرایی و صنایع هرمزگان به تأمین کالاها و خدمات فرهنگی از درون استان

استاندار هرمزگان گفت: به‌زودی طی ابلاغی، دستگاه‌های دولتی و صنایع استان موظف خواهند شد، کالاهای فرهنگی و هنری، هدایا و خدمات تبلیغاتی، هنری و فرهنگی را از داخل استان تأمین و دریافت کنند.

مهدی دوستی در دیدار با جمعی از اهالی فرهنگ، هنر و رسانه استان هرمزگان، برگزاری این دیدارها را فرصت بسیار مغتنمی برای دیدار چهره به چهره و شنیدن دغدغه‌های اقشار مختلف عنوان کرد و گفت: عمده دغدغه‌های این قشر مهم و اثرگذار در حوزه اجتماعی، معیشتی، مسکن، بیمه و شیوه برون‌سپاری فعالیت‌های فرهنگی و هنری توسط دستگاه‌های اجرایی و صنایع استان بود که به‌زودی تصمیمات مهمی در برخی از این حوزه‌ها به نفع جامعه هنری استان اتخاذ خواهد شد.

وی افزود: به‌زودی طی ابلاغی، دستگاه‌های دولتی و صنایع استان موظف خواهند شد، کالاهای فرهنگی و هنری، هدایا و خدمات تبلیغاتی، هنری و فرهنگی را از داخل استان تأمین و دریافت کنند که به‌نظر می رسد با توجه به ظرفیت بالای اقتصادی استان و دستگاه‌های دولتی، شروع خوبی باشد.

استاندار هرمزگان بیان کرد: در حوزه مسکن نیز پس از بررسی دقیق‌تر، برنامه‌ریزی لازم برای تأمین مسکن ارزان برای این قشر فرهیخته صورت می‌گیرد.

اسمعیل جهانگیری، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان نیز در این نشست با اشاره به برگزاری برنامه های مهم فرهنگی و هنری اجرا در طول سه ماه اخیر در استان، حرکت بر اساس خط مشی تعیین شده در بیانیه گام دوم انقلاب را سیاست اصلی مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دستگاه‌های تابعه آن عنوان و بیان کرد: پرورش نیروی انقلابی و کادرسازی، دستورکار اصلی همه انجمن‌های فرهنگی و هنری در استان است.

وی، هرمزگان را از جمله استان‌های ممتاز در زمینه پرورش هنرمندان متعهد و باورمند به انقلاب دانست و عنوان کرد: معرفی سبک زندگی ایرانی اسلامی به‌عنوان یکی دیگر از برنامه‌های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان با جدیت در حال پیگیری است.

تکمیل مجتمع فرهنگی هنری خمیر، مجتمع فرهنگی میناب و نوسازی تالار آوینی و فرهنگسرای طوبی از جمله درخواست‌های مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار با استاندار هرمزگان بود.

به گزارش ایسنا، محمد حکمیان رییس بسیج هنرمندان استان، یوسف جعفر زاده نماینده موسسات قرآنی، علی بهرام‌شاهی از انجمن نویسندگان، حسین کریمی از انجمن هنرهای نمایشی، حسن استاد نماینده کتابفروشی ها، غلامحسین عطایی نماینده مطبوعات، حسام الدین انصاریان از انجمن عکاسان، فروزان کهوری از انجمن سینمای جوان و ناصر فلکیان نماینده چاپخانه داران و احمد پاداش رئیس انجمن موسیقی استان هرمزگان در دیدار با استاندار هرمزگان، دیدگاه‌ها و نظرات خود را مطرح کردند.در پایان این دیدار، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان با اهداء تندیس منقش به تمثال سردار سلیمانی از استاندار هرمزگان قدردانی کرد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۰۹:۵۰
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1401020502135
  • خبرنگار :