مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان غربی:

شاخص اجرای طرح هادی آذربایجان غربی را به متوسط کشوری می رسانیم

مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان غربی گفت: تامین زمین برای مسکن جز دغدغه های بنیاد مسکن است.

برزگر امروز ۵ اردیبهشت در مراسم تودیع و معارفه مدیر کل بنیاد مسکن آذربایجان غربی که در سالن اداره برق برگزار شد، افزود: تامین زمین برای ساخت مسکن روستایی و شهری یکی از دغدغه‌های اصلی بنیاد مسکن استان است که با همکاری دستگاه های مربوطه در تلاش خواهیم بود این دغدغه رفع شود.

وی به دیگر دغدغه بنیاد مسکن آذربایجان غربی اشاره و تصریح کرد: بنیاد دارای ماشین آلات و ادوات قابل توجهی است که یک ظرفیت محسوب می شود که باید از این ظرفیت به صورت حداکثری در ساخت مسکن روستایی و شهری استفاده کرد.

برزگر یاد آور شد: بنیاد مسکن بنگاه اقتصادی نیست بلکه یک نهاد عمومی و مردمی و انقلابی است و از بدو تاسیس تاکنون نیز بر این راه و شیوه استوار بوده است.

مدیر کل بنیاد مسکن آذربایجان غربی اظهار کرد: بحث عدالت در جذب، عدالت در نظام پرداخت و موضوع ساخت مسکن روستایی و شهری نیز جز اهداف و برنامه های آتی بنیاد مسکن آذربایجان غربی خواهد بود.

وی ادامه داد: تلاش خواهیم کرد در اجرای طرح هادی اوضاع را ساماندهی کرده و به متوسط کشوری برسیم.

به گزارش ایسنا، در ادامه حکم انتصاب برزگر به عنوان مدیر کل بنیاد مسکن آذربایجان غربی به وی اعطا و از زحمات بدلی قدردانی شد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۵:۱۲
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1401020502578
  • خبرنگار : 50134