جانشین فرمانده سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان::

کارگران افسران جنگ اقتصادی هستند

جانشین فرمانده سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان گفت: از بین بالغ بر ۳۰۰۰ شهید استان زنجان، تعداد ۲۲۹ شهید کارگری هستند.

سردار ابوالفضل طهماسبی روز گذشته (۸ اردیبهشت‌ماه) همزمان با هفته کارگر، در مراسم غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدای زنجان، اظهار کرد: این شهدا در عرصه‌های مختلف برای دفاع از تمامیت ارضی در دوران دفاع‌مقدس جان‌فشانی کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه برگزاری این مراسم به همت خانه کارگر استان زنجان به‌ عنوان تجدید میثاق و پیمانی دوباره با شهدای ایران است، تصریح کرد: کارگران در صحنه اقتصادی به‌ عنوان افسران جنگ اقتصادی در حال جهاد هستند.

طهماسبی با بیان اینکه به برکت نیروهای متخصص و کارگران ماهر در عرصه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، امروز به امید خدا در اوج قله موفقیت‌ها و تولید ناخالص ملی هستیم، افزود: امروز جوانان این مرز و بوم در حوزه تولید دانش‌بنیان، دست‌های گره‌گشا در حوزه‌های اقتصادی و تولیدی دارند.

این مسئول با اشاره به اینکه امروز شعارهای دیروز به شعورها تبدیل شده است، ادامه داد: در حال حاضر جهاد تبیین یکی از ضروریات کشور است.

طهماسبی با اشاره به اهمیت تحقق شعار سال‌جاری، گفت: ضروری است پایگاه‌های بسیج کارگری بر تبیین این شعار با سرلوحه تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین بیش از پیش بکوشند. جوانان تحصیل‌کرده باید از طریق شرکت‌های دانش‌بنیان به صحنه‌ها و میادین کار ورود پیدا کنند تا شاهد پیشرفت در همه امور و توسعه، آبادانی، تعالی و پیشرفت در امور تولیدی و صنعتی کشور باشیم.

وی با بیان اینکه همه ما در حوزه بسیج کارگری مطالبه‌گر هستیم، تاکید کرد: ضروری است دستاوردهای معنوی نیز به مردم تبیین شود.

جانشین فرمانده سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان در ادامه با تاکید بر اهمیت و ارزش قدس و فلسطین، خاطرنشان کرد: پس از فروکش کردن دو ساله شیوع کرونا در جهان و ایران، جمعه آخرین ماه رمضان بار دیگر مردم زنجان برای راهپیمایی روز جهانی قدس گرد هم می‌آیند و راهپیمایی می‌کنند.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ / ۱۱:۰۳
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1401020905486
  • خبرنگار : 50513