احمد توکلی فرماندار شهرستان نور در سخنرانی راهپیمایی روز قدس شهر چمستان اظهار کرد: روز جهانی مبارزه با استکبار، روزی است که بنیانگذار کبیر انقلاب با درایت و بینش بالای خود این روز را برای جامعه مسلمان و همه آزادی خواهان و استکبار ستیزان دنیا به نام روز قدس نامگذاری کردند.
توکلی تصریح کرد: رژیم جعلی اسرائیل زاییده یک تفکر و برنامه خبیثانه است که از دل استثماری رژیم انگلیس، پدید آمده است.
فرماندار شهرستان نور خاطرنشان کرد: دروغ هایی که توسط گروه های برانداز و تیم های توزیع اخبار نادرست در نقاط مختلف دنیا از جمله در آمریکا و آلمان و غیره که تعداد آن به بیش از ۲ هزار می رسد برای مشغول کردن ذهن مردم خصوصا جوانان در فضای مجازی منتشر می شود فقط و فقط برای سرپوش گذاشتن به این موضوع است.
توکلی گفت: روز قدس فقط روز فلسطین نیست بلکه روز اتحاد مردم مسلمان و آزادیخواه است.
وی ادامه داد: انگلیس، بسیاری از کشورهای جهان و نقاطی که صاحب ذخایر معنوی گران بود را اشغال و مستعمره خود قرار داد به دلیل اینکه بتواند انرژی لازم را برای مردم خود تامین کند.
فرماندار شهرستان نور گفت: ما نباید در مقابل آمریکایی که خود تسلیحات اتمی زیادی داشته و ادعا دارد که دیگر کشورها از جمله ایران نباید این امکانات را داشته باشند، ساکت باشیم.
توکلی یادآور شد: با روشنگری و درایت مقام معظم رهبری، جبهه مقاومت وارد حوزه جنگ سوریه شدند و داعشی که زاییده تفکر ثانویه صهیونیسم غاصب بود را در نطفه خفه کردند باعث شدند تا امروز آرامش داشته باشیم.
فرماندار شهرستان نور بیان کرد: وقتی جنگ در پشت مرزهای کشور باشد باید صدها برابر جنگ های نیابتی بر استراتژیک دشمن هزینه کنیم.
وی با اشاره به اینکه باید فضای خانه را برای حضور مهمان عزیز حضرت ولی عصر(عج) به بهترین شکل مهیا کنیم، افزود: این همبستگی ها و اتحادها زمینه ساز ظهور خواهد بود و پرچم این انقلاب به دست صاحب اصلی خودش حضرت ولی عصر( عج )خواهد رسید.
انتهای پیام