برگزاری جشنواره رسم جوانمردی در زنجان

مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان گفت: اولین جشنواره رسم جوانمردی برای تجلیل از افراد شاخص در زمینه جوانمردی در استان برگزار خواهد شد.

جواد بازرگان در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با جشنواره رسم جوانمردی، اظهار کرد: اولین جشنواره رسم جوانمردی به ابلاغیه معاونت فرهنگی وزارت ورزش و جوانان به همت هیئت‌های ورزشی، باستانی و زورخانه‌ای و ادارات‌کل برگزار شود.

وی با اشاره به پیش‌بینی یکسری برنامه در جشنواره رسم جوانمردی و تجلیل از افراد شاخص در زمینه جوانمردی، افزود: جلساتی به‌ صورت کارگروهی در اداره‌کل ورزش و جوانان استان زنجان تشکیل شد و افراد واجد شرایط در بخش مربیان، پیشکسوتان و ورزشکاران نشست‌هایی اتفاق افتاد و بررسی‌هایی صورت گرفت.

این مسئول با بیان اینکه از ۲۰ نفر در حوزه جوانمردی در استان زنجان تقدیر خواهد شد، تصریح کرد: شاخصه‌های جوانمردی شامل بازی نکردن با حریف اسرائیلی، اهدای مدال به آستان قدس رضوی با خانواده معظم شهدا بوده و مربیانی در حوزه‌های جوانمردی فعالیت کرده باشند نیز تجلیل خواهند شد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان با اشاره به حضور معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در زنجان، خاطرنشان کرد: جشنواره رسم جوانمردی روز چهارشنبه (۴ خردادماه) با حضور یکی از مسئولان وزارت ورزش و جوانان برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۲:۲۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1401030201327
  • خبرنگار : 50167