خوشنویس خویی مقام برتر مسابقات جهانی خوشنویسی را کسب کرد

ولی محبوبی استاد برجسته خوشنویسی کشور اهل شهر خوی رتبه برتر مسابقات جهانی خوشنویسی در بخش نستعلیق را از بین ۳۷ کشور جهان و ۷۰۰ اثر و استاد برجسته خوشنویسی به میزبانی کشور ترکیه را کسب کرد.

ولی محبوبی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: هنر و فرهنگ ایرانی جزو برتر برترین و بهترین ها در سراسر جهان است لیکن باید این هنر توسط هنرمندان کشور در جهان ارایه شود تا بتوانند علاوه بر اینکه جوایز و جایگاه های جهانی را کسب می کنند مردم جهان را با غنای ارزشمند فرهنگ و هنر و ادبیات ایرانی آشنا کنند.

وی بابیان اینکه برای سومین سال پیاپی مقام برتر مسابقات جهانی خوشنویسی را از آن خود می کند، سطح مسابقات را بسیار سنگین و رقابتی عنوان کرد و گفت : اساتید برجسته ای از سراسر جهان در این مسابقات شرکت داشتند.

محبوبی ارایه و انجام کارهای هنری را صرفا برای رقابت و کسب جوایز منوط ندانست و گفت: فرهنگ و هنر چشمه پاینده اخلاق و خصائل نیکوی انسانی است و هر قدر در جامعه و در سطح جهان این نوع کارهای و رقابت های ارزشمند فرهنگی و هنری برگزار و انجام شود و جامعه و جهان از سمت جنگ و آشوب و کینه و شرارت به سمت زیبایی ها ،اندیشه مداری و مهربانی و اتحاد و صلح حرکت می کند.

این استاد برجسته هنر و خوشنویسی ادامه داد : متاسفانه در کشور و درسطح شهرستان ها هیچ حمایت واقعی از هنرمندان نمی شود در نتیجه هر روز می بینیم اساتید این مرز و بوم در پستوها نگه داشته شده و گمنام مانده و در بی خبری مردم از دنیا می روند.

محبوبی افزود: هنر برای عرضه کردن است و باید مسئولین و متولیان امور این فضا و بستر را برای عرضه و ارایه هنر و آثار هنری توسط اساتید و هنرمندان فراهم کنند. 

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۳ خرداد ۱۴۰۱ / ۰۹:۱۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1401030301997
  • خبرنگار : 50141