فرمانده ارشد آجا در فارس:

مهمترین عامل فتح خرمشهر همدلی نیروهای نظامی بود

فرمانده ارشد نظامی ارتش استان‌های فارس و کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اهمیت پاسداشت یاد و خاطره روزهایی نظیر سوم خرداد، تاکید کرد که مهمترین عامل در فتح خرمشهر، همدلی و وحدت همه نیروهای نظامی بود.

امیر سرتیپ دوم ابوالقاسم رضایی چهارشنبه ۴ خرداد در گردهم آیی فرماندهان یگان‌های ارتش فارس با رویکرد جهاد تبیین بیان کرد: مهم ترین عامل پیروزی خرمشهر وحدت و همدلی نیروهای سلحشور سپاه و ارتش بوده است.

او خاطرنشان‌ کرد: نامگذاری روز ارتش امید بسیاری به نیروهای مسلح داد تا همانند گذشته از سرزمینمان دفاع کنند.

فرمانده ارشد نظامی ارتش استان‌های فارس و کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه نام گذاری‌های امام راحل به ویژه روز قدس دنیا را دیوانه کرده است، افزود: نام گذاری روز ارتش روحیه‌ امید را در میان‌ نیروهای مسلح افزایش داده است.

امیر رضایی بیان کرد: سوم خرداد تنها روز جشن‌ گرفتن‌ نیست‌ بلکه روز تاریخی که بفرموده امام راحل از ۲۵۰۰ سال‌ تا کنون استنثایی ترین‌ دفاع از کشور واسلام است.

او در مورد جهاد تبیین‌ گفت:  هنگام بیان جهاد تبیین از سوی مقم معظم‌ رهبری ارتش، سازمان عقیدتی سیاسی و حفاظ ت‌واطلاعات ارتش اقدام به برپایی دوره‌های هفتگی وماهانه‌ جهاد تبیین‌ کرده است.

تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی (ص) نیز بیان کرد: در شرایطی که میلیون‌ها رسانه و اینترنت معاند علیه  جمهوری اسلامی اقدام می‌کند، ورود به جهاد تبیین، انقلاب اسلامی، خون شهدا و مقام معظم رهبری  پیش روی ما گذاشته و باید به طور کامل در جامعه اجرایی و عملیاتی شود.

معاون هماهنگ کننده سپاه فجر در ادامه این گردهمایی در مورد آزاد سازی خرمشهر گفت: بعد از آزاد سازی خرمشهرعملیات‌ آفندی وپدافندی خارج شده و به پیروزی پیاپی دست ‌یافتیم.

سرهنگ ‌پاسدار قاسم‌ علی پور خاطرنشان کرد: ابراز صلح از سوی صدام‌ به دلیل ۱۵ هزار اسیر، ۱۶ هزار کشته وآزاد سازی ۵۴ هزار کیلومتر از خاکمان بوده است.

او تصریح کرد: تحریف از زمان بنی اسرائیل، اسلام به ویژه شیعه صدمات زیادی وارد شده است.

معاون هماهنگ کننده سپاه فجر فارس اضافه کرد: کرونا و حنگ روسیه درس‌های بسیاری داد و در این راستا درجنگ دوم جهانی نیروهای آمریکایی و انگلیسی در خیابان‌های ایران رژه می‌رفتند.

سرهنگ پاسدار علی پور با اشاره به اینکه در شرایط فعلی کشور با جنگ تمام عیار اطلاعاتی روبه رو هستیم، بیان کرد: جنگ بعدی سیاسی برای دوگانگی و به آشوب کشاندن است، و در این مورد دولتی که درصدد کار زیر ساختی است بلافاصله حنگ های سیاسی آغاز می‌شود.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۴ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۵:۴۴
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1401030403373
  • خبرنگار : 50029