سیروس ابراهیمی در جلسه شورای اداری رومشکان که امروز برگزار شد، اظهار کرد: برای پنلهای خورشیدی بین استانداری و یک شرکت منعقد شده که چهار سایت آن نیز مورد تائید قرار گرفته که در سه شهرستان است.
وی تصریح کرد: این منافاتی ندارد به هر میزان که شهرستانها آمادگی داشته باشند امکان ایجاد این پنلها و تولید انرژی خورشیدی هست.
معاون استاندار لرستان خاطرنشان کرد: در کل کشور هیچ اعتباری برای این قضیه داده نشده ما از محل بند الف تبصره ۱۸، ۵۰ میلیارد تومان پیشنهاد دادهایم تسهیلات آن آماده است اگر کسی متقاضی باشد کمک خواهیم کرد.
ابراهیمی اضافه کرد: امسال به هر میزان در حوزههای مختلف سرمایهگذاری، مرغداریها، دامداریها، صنایعدستی، گردشگری، مشاغل دانشبنیان، نوآورانه و بخشهای مختلف تولیدی و صنعتی اگر تا ۲۰۰ میلیارد تسهیلات بخواهند در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.
وی بیان کرد: بهشدت دنبال این هستیم که یک تعادل در استان ایجاد کنیم در لرستان علاوه بر اینکه استان توسعهنیافته یا کمتر توسعهیافتهای است از عدم تعادل نیز رنج میبرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان ادامه داد: مرغداریهای که سرمایه در گردش میخواهند با کمترین وثیقه به بانک کشاورزی مراجعه کنند.
انتهای پیام