محمدرضا شیردل در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: طی سال گذشته نیز در این استان ۶۱۱ انشعاب غیرمجاز آب شناسایی شده است.
وی گفت: متاسفانه از آنجاییکه این انشعابات به صورت غیرمجاز نصب شده اند، آمار دقیقی از میزان برداشت آب توسط آن ها وجود ندارد اما بیشتر این انشعابات برای آبیاری باغچه و باغات نصب شده که متاسفانه میزان برداشت آب توسط آن ها بیش از ۱۰۰ انشعاب مجاز است.
شیردل افزود: اگر افرادی که اقدام به نصب انشعابات غیرمجاز می کنند بخواهند طبق الگوی مصرف آب استفاده کنند، به صورتی قانونی انشعابات خود را وصل می کنند.
وی ادامه داد: این انشعابات غیر مجاز با برداشت بی رویه آب سبب می شوند تا آب شبکه آب خالی و آب روستاهایی که از آن شبکه استفاده می کنند قطع شود.
این مقام مسئول تصریح کرد: از سوی دیگر ایجاد آلودگی در شبکه آب از دیگر معضلاتی است که توسط نصب انشعابات غیرمجاز به وجود می آید.
وی در ارتباط با انشعابات غیر مجاز نیز تصریح کرد: افرادی که انشعابات غیرمجاز را به این شرکت معرفی کنند پاداش ۱۰۰ هزار تومانی و نصاب انشعابات غیر مجاز را معرفی کنند پاداش ۵۰۰ هزار تومان دریافت خواهند کرد.
معاون خدمات مشترکان درآمد شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی با اشاره به اینکه در این استان ۳۴۴ هزار اشتراک وجود دارد، گفت: ۹۰ درصد از این مشترکان، خانگی هستند و ۴۵ درصد از آن ها جزء مشترکان پرمصرف محسوب می شوند.
وی با بیان اینکه ۵۵ درصد از مشترکان خانگی نیز کمتر از الگوی مصرف، آب استفاده می کنند، افزود: میزان الگوی مصرف برای هر مشترک در ماه در این استان ۱۵ مترمکعب در نظر گرفته شده است.
شیردل ادامه داد: بیشتر مشترکان پرمصرف آب در این استان در بخش روستایی قرار دارند چراکه آن ها از آب شرب برای سیراب کردن دام ها و همچنین آبیاری باغچه های خود که اغلب در مساحت بزرگی نیز هستند، استفاده می کنند.
انتهای پیام