آغاز خرید تضمینی گندم در ۴۴ مرکز استان اردبیل

مدیرکل خدمات بازرگانی دولتی استان اردبیل از آغاز خرید تضمینی گندم در ۴۴ مرکز استان اردبیل خبر داد.

علی نوبخت ۱۶ خرداد با اعلام این خبر افزود: ۴۴ مرکز شامل مراکز خرید ملکی، سیلوهای بخش خصوصی و مباشر، جهت خرید محصول گندم در استان اردبیل از لحاظ سخت‌افزاری و نرم‌افزاری تجهیز و آماده برای عملیات خرید تضمینی گندم هستند.

وی گفت: طی سال زراعی جاری در استان ۵۲ هزار هکتار گندم آبی و ۲۲۲ هزار هکتار گندم دیم زیر کشت رفته است و بر اساس آمار جهاد کشاورزی پیش‌بینی می‌شود امسال حدود ۱۶۰ هزار تن گندم از گندم‌کاران استان به‌صورت تضمینی خریداری شود.

مدیرکل خدمات بازرگانی دولتی استان اردبیل با بیان اینکه قیمت خرید تضمینی در سال جاری نسبت به سال زراعی گذشته افزایش خوبی داشته است، افزود: گندم تولیدی کشاورزان با ۴ درصد افت مفید و ۱ درصد غیرمفید هر کیلو گندم به قیمت ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان و مبلغ هزار تومان هم به‌عنوان تشویقی به کشاورزان بابت تحویل هر کیلو گندم به دولت یعنی مجموعاً مبلغ ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان به کشاورز پرداخت خواهد شد.

وی تاکید کرد: در صورت نگهداری گندم در انبار بدون ثبت در سامانه، گندم نگهداری شده قاچاق محسوب شده و علاوه بر مصادره محصول انبار شده به نفع دولت و صاحب آن به تعزیرات حکومتی معرفی خواهد شد.

نوبخت گفت: امسال نیز به‌محض خرید و ثبت اطلاعات کشاورزان در سامانه پهنه‌بندی داده‌های کشاورزی از طریق بانک عامل پرداخت بها گندم خریداری شده به‌حساب کشاورزان به‌سرعت انجام می‌شود.

وی به اهمیت ثبت‌نام کشاورزان در سامانه پهنه‌بندی وزارت جهاد کشاورزی نیز اشاره و افزود: کشاورزانی که می‌خواهند محصولات گندم سال زراعی و کلزا خود را تحویل مراکز خرید بدهند حتماً با مراجعه به همکاران جهاد کشاورزی اطلاعات خود را در پهنه‌بندی وزارت جهاد کشاورزی ثبت و یا به‌روزرسانی کنند تا درروند خرید هیچ‌گونه مشکلی پیش نیاید.

نوبخت به زمان برداشت محصولات اشاره کرد و گفت: از کشاورزان تقاضا داریم از برداشت زودهنگام محصولات به‌خاطر داشتن رطوبت احتمالی خودداری کنند و در زمان‌های اعلام شده از سوی همکاران جهاد کشاورزی نسبت به برداشت محصولات اقدام کنند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۴:۱۱
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1401031611021
  • خبرنگار :