حجت الاسلام یوسف احمدی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه استان کرمانشاه بیش از 1800 هیئت عزاداری دارد، گفت: بعضی از این هیاتها تقریبا در تمامی مناسبتهای مذهبی در طول سال فعالیت دارند، اما برخی ممکن است فقط در ایام خاصی مثل تاسوعا و عاشورا برنامه داشته باشند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه در ادامه توصیه هایی هم به متولیان هیئتهای عزاداری داشت و گفت: توصیه می شود هیئتهای عزاداری حتی المقدور در خیابانها عزاداری نکنند و در صورت به خیابان آمدن هم حتما یک لاین خیابان را برای تردد وسایل نقلیه خالی بگذارند.
وی از هیات عزاداری استان خواست تا با توجه به شیوع دوباره بیماری کرونا حتما رعایت نکات بهداشتی را مدنظر قرار دهند.
احمدی در ادامه با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه هیات های مذهبی باید محل جهاد تبیین باشند، گفت: از متولیان برگزاری مجالس عزاداری سیدالشهدا(ع) انتظار داریم با بهرهگیری از سخنرانان توانمند، آگاهی جامعه در مورد ضرورت جهاد تبیین را بالا ببرند.
وی از مداحان نیز خواست تا در مداحی های خود از مطالب سودمند استفاده کرده و تلاش کنند تا حتما مداحیهای با سند را انتخاب کنند.
وی در ادامه از اعزام 900 مبلغ به نقاط مختلف استان به مناسبت ماه محرم خبر داد و از آنها خواست به تبیین اهداف امام حسین(ع) از قیام عاشورا بپردازند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان با بیان اینکه 60 درصد مبلغها بومی و 40 درصد آنها اعزامی از قم و گروههای جهادی هستند، اضافه کرد: حدود 15 درصد مبلغین اعزامی به نقاط مختلف استان خانم و بقیه آقا هستند.
انتهای پیام