اردیبهشت ۱۴۰۲؛ زمان تحویل اولین واحدهای مسکونی طرح نهضت ملی در شهرکرد

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: برای تامین برخی مصالح برای ساخت مسکن مانند یونولیت با مشکل مواجه هستیم، تا اردیبهشت ۱۰۰ واحد مسکونی در شهرکرد تکمیل و تحویل متقاضیان می‌شود.

فرشید ریاحی ۱۸ دی‌ماه در شورای تامین مسکن چهارمحال و بختیاری با اشاره به روند احداث مسکن در طرح نهضت ملی مسکن در استان، اظهار کرد: طبق برنامه باید پیشرفت فیزیکی پروژه ۱۲۲۴ واحدی شهرکرد به ۵۰ درصد می‌رسید، اما پیشرفت فیزیکی آن در حال حاضر ۴۲ درصد است، برای تامین برخی مصالح مانند یونولیت با مشکل مواجه هستیم، تا اردیبهشت ۱۰۰ واحد مسکونی در شهرکرد تکمیل و تحویل متقاضیان در شهرکرد می‌شود.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری افزود: پیشرفت فیزیکی پروژه ۲۳۲ واحدی آبشار ۱،۲،۳ و ۴۸ واحدی "اقبال" باید تا پایان آذرماه به ۵۵ درصد می‌رسید که اکنون پیشرفت فیزیکی پروژه ۳۳ درصد است، این پروژه تاکنون با منابع بانکی پیشرفت داشته و متقاضیان برای آورده با مشکل مواجه هستند.

وی با بیان اینکه روند اجرایی برخی پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن در چهارمحال و بختیاری کند است، گفت: اگر متقاضیان نتوانند آورده را تامین کنند، پروژه‌ها تعطیل خواهد شد و مجبور به جایگزینی متقاضیان خواهیم بود، همچنین پروژه‌ها مشمول افزایش قیمت خواهند شد.

ریاحی در خصوص پروژه ۲۴ واحدی "عماد" در شهر اردل، توضیح داد: پیشرفت فیزیکی این پروژه ۷۱ درصد به است، در حالیکه باید پیشرفت فیزیکی پروژه تا پایان آذرماه سال‌جاری به ۸۰ درصد می‌رسید.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: در فاز یک اجرای طرح نهضت ملی مسکن در شهرستان شهرکرد و در شهرهای هفشجان، سورشجان، فرخشهر، نافچ، سودجان، هارونی، طاقانک و کیان ۶۳۶۷ ثبت‌نام صورت گرفته است که ۱۷۰۱ تایید نهایی شدند و از این تعداد ۱۱۴۴ متقاضی آورده ۴۰ میلیون تومانی داشته‌اند که پیشرفت فیزیکی کل مسکن‌های در حال احداث در شهر شهرکرد ۱۴ درصد است، پیشرفت فیزیکی در مابقی شهرهای شهرستان صفر است.

وی افزود: پیشرفت فیزیکی طرح نهضت ملی مسکن در چهارمحال و بختیاری در گروه ساخت و بنیاد ساخت ۳۵ درصد است.

ریاحی در خصوص مصوبه هیات وزیران در خصوص پرداخت خسارات سیل برای چهارمحال و بختیاری، یادآور شد: ۶۲۰ فقره تسهیلات احداثی، ۱۱۰۰ فقره تسهیلات تعمیری و ۱۸۲۰ فقره تسهیلات معیشتی برای استان مصوب شد، توزیع شهرستانی این اعتبارات انجام شد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: ۳۸۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات بانکی و تسهیلات بلاعوض برای خسارات سیل برای استان مصوب شد که از ۸۹ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان تسهیلات بلاعوض تاکنون ۵۰ درصد اختصاص پیدا کرده است، برای جذب این اعتبارات تا پایان سال فرصت باقی مانده که تنها اعتبار به بانک صادرات ابلاغ شده و برخی شعب این بانک پذیرش انجام نمی‌دهند، همچنین متقاضی برای ضامن دچار مشکل شده است.

۸۰ درصد زمین مورد نیاز در طرح نهضت ملی مسکن تامین شده است

در ادامه حسینعلی مقصودی- مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه ۸۰ درصد زمین مورد نیاز برای ساخت مسکن متقاضیان در طرح نهضت ملی مسکن تامین شده است، اظهار کرد: این اراضی تامین شده تفکیک شده و تا سهمیه دو سال آینده جوابگو است.

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: عملیات اجرایی ساخت تعدادی از واحدهای مسکونی در طرح نهضت ملی مسکن در این استان آغاز شده است.

وضعیت بحرانی تامین زمین در ۶ شهر چهارمحال و بختیاری در طرح نهضت ملی

در ادامه کامران رهی- معاون شهرسازی و مسکن اداره‌کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه پیش‌بینی شده که سالانه ۵۱ هزار و ۸۴ واحد مسکونی در طرح نهضت ملی مسکن در استان ساخته شود، اظهار کرد: تاکنون ۸۲ هزار و ۸۲۸ متقاضی در این طرح ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد ۶۰ هزار و ۱۱۷ نفر حائز شرایط شناخته شدند.

وی افزود: از تعداد افراد ثبت‌نام شده در طرح نهضت ملی مسکن در چهارمحال و بختیاری ۲۳ هزار و ۴۴۵ متقاضی تائید نهایی شده‌اند، ۴۱۹ هکتار اراضی مستعد در استان شناسایی شده که هر هکتار ۶۰ واحد مسکن ساخته می‌شود.

رهی با اشاره به کسری زمین برای ساخت مسکن در طرح نهضت ملی مسکن در چهارمحال و بختیاری، بیان کرد: شهرهای لردگان، فارسان، اردل، بلداجی، باباحیدر و شلمزار در وضعیت بحرانی قرار دارند.


وی در پایان تاکید کرد: در طرح نهضت ملی مسکن در چهارمحال و بختیاری به ۱۰ هزار ۳۳۱ متقاضی تسهیلات پرداخت شده است، همچنین ۲۳ هزار و ۵۹۵ درخواست رد شده است.

انتهای پیام 

  • یکشنبه/ ۱۸ دی ۱۴۰۱ / ۱۶:۴۷
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1401101811837
  • خبرنگار : 50250