یک مسئول:

بانک های خصوصی در خراسان شمالی حتی یک وام فرزندآوری پرداخت نکردند

دبیر شورای هماهنگی بانک های خراسان شمالی گفت: بانک های خصوصی در این استان حتی یک فقره وام فرزند آوری به متقاضیان پرداخت نکرده اند.

محمدرضا هدایتی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: تاکنون ۹ هزار و ۴۰۲ فقره وام فرزندآوری در این استان به متقاضیان پرداخت شده است.

وی افزود: میزان تسهیلات پرداخت شده از محل این طرح در بانک های دولتی و نیمه دولتی، ۴ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال بوده است. در حال حاضر ۵ هزار و ۷۰۰ نفر نیز در صف انتظار دریافت این وام در استان هستند.

به گفته وی بانک های ملی، ملت، سپه و صادرات بانک هایی هستند که به ترتیب بیشترین تسهیلات فرزندآوری را پرداخت کرده اند.

این مقام مسئول به وام های ازدواج نیز اشاره و بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۰ هزار و ۴۴۹ فقره وام ازدواج به متقاضیان پرداخت شده است. میزان تسهیلات پرداختی ۶۵ هزار میلیارد ریال بوده است.

هدایتی گفت: بانک های ملی، ملت، صادرات، کشاورزی و سپه بانک هایی بوده اند که به ترتیب بیشترین وام های ازدواج را طی امسال پرداخت کرده اند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۱ دی ۱۴۰۱ / ۱۴:۰۷
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1401102114324
  • خبرنگار : 50046