زنجانی‌ها این هفته خریدار سهام بودند

مدیر بورس منطقه‌ای زنجان گفت: در هفته منتهی به ۷ بهمن‌ماه از میان شرکت‌های معامله شده ۵۱ درصد به خرید و ۴۹ درصد بقیه به فروش سهام اختصاص داشت.

اصغر نجفی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آمار معاملات بورس هفته منتهی به ۷ بهمن‌ماه، اظهار کرد: در معاملات این هفته بورس منطقه‌ای زنجان، ۳۲۲میلیون و ۱۸ هزار و ۱۳۲ سهم دادوستد شد که در مقایسه با هفته گذشته رشد ۹ درصدی داشته است.

وی با بیان اینکه از میان شرکت‌های معامله شده ۵۱ درصد به خرید و ۴۹ درصد به فروش سهام اختصاص داشته است، افزود: معاملات توسط ۲۸ کارگزاری دارای استیشن معاملاتی بورس منطقه‌ای زنجان انجام شده‌ است.

این مسئول خاطرنشان کرد: در هفته منتهی به ۷ بهمن ماه ارزش خرید در بورس منطقه‌ای زنجان بیش از یک تریلیون و ۱۱۶ میلیارد ریال، ارزش فروش بیش از یک تریلیون و ۸۵ میلیارد ریال و ارزش معاملات نیز بیش از ۲ تریلیون و ۲۰۱ میلیارد ریال برآورد شده‌ است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۹ بهمن ۱۴۰۱ / ۰۹:۳۲
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1401110906372
  • خبرنگار : 50163