رئیس شورای شهر زنجان:

اولویت مدیریت شهری ساماندهی میوه و تره‌بار و عرضه آن است

رئیس شورای شهر زنجان گفت: یکی از دغدغه‌های اعضای شورای شهر زنجان این است‌ که مسائل و مشکلات شهری را احصا، رتبه‌ و برحسب اهمیت اولویت‌بندی کند.

مجید ناصحی‌مقدم صبح امروز ( ۱۷بهمن‌ماه) در مراسم افتتاح میدان میوه و تره‌بار جدید و پایانه صادراتی زنجان با اشاره به اینکه شورای شهر با سیاست‌گذاری و نقطه‌زنی مشکلات را بررسی و تدابیری برای حل آن خواهد داشت، اظهار کرد: در حوزه مدیریت شهری مشکلات زیادی داریم اما نمی‌شود در عمر مدیریتی کوتاه و محدود همه این مسائل را حل کرد.

وی با اشاره به اینکه امسال شاهد اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام و آسفالت شهری بودیم، افزود: مسائل و اولویت‌های مهم را شمارش و نقطه‌زنی کردیم تا با همیاری شهرداری به مرحله عملیاتی و اجرا برسند.

ناصحی‌مقدم با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ یکی از محورهای مهم مدنظر شورا در مدیدیت شهری ساماندهی بحث میوه و تره‌بار و عرضه آن در داخل شهر خواهد بود، افزود: اینکه بتوانیم کالا و خدمات عرضه کنیم این الزامات اهمیت دارد در غیر این‌صورت صرفا ساماندهی راهکار نیست.

این مسئول با اشاره به رشد جمعیت و شرایط استان، وجود مراکز میوه و تره‌بار با وسعت کافی و مدرن را ضروری دانست و بیان کرد: اقصی نقاط کشور در شعاع ۱۰۰ کیلومتری زنجان محصولات کشاورزی تولید می‌شود که قابلیت صادرات دارد ولی در مرکز زنجان عرضه و صادرات این محصولات را به ندرت می‌بینیم. 

وی با اشاره به مشکلاتی در عرصه قیمت‌گذاری و اهمیت توزیع عادلانه، تصریح کرد: بخش عمده فعالیت این مجموعه بحث صادرات خواهد بود. اینکه بتوانیم الگوی مناسبی از یک سیستم عرضه میوه و تره‌بار متناسب با شان مردم زنجان را اجرایی کنیم. 

رئیس شورای شهر زنجان با بیان اینکه استان زنجان حداقل به ۱۰ میدان میوه و تره‌بار و عرصه مستقیم نیاز دارد، تاکید کرد: یکی از شکست‌های ما نبود استمرار عرضه در یک میوه است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ / ۱۲:۱۸
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1401111712887
  • خبرنگار : 50534