سخنگوی اورژانس استان:

سانحه رانندگی در تبریز ۴ مصدوم و یک کشته برجای گذاشت

 سخنگوی اورژانس آذربایجان شرقی گفت: حادثه رانندگی در جاده شادباد به ائل گلی در تبریز، چهار مصدوم و یک فوتی برجای گذاشت.

وحید شادی نیا روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به وقوع این حادثه  در ساعت ۷ صبح امروز، اظهار کرد: این سانحه بین یک دستگاه خودروی سمند و یک  دستگاه لودر رخ‌ داده است.

وی افزود: سه دستگاه آمبولانس اورژانس به محل این حادثه رانندگی اعزام و مصدومان به بیمارستان امام رضا(ع) و بیمارستان شهدا تبریز اعزام شدند.

ریزش آوار در روستای زاوشت یک مصدوم بر جای گذاشت

شادی نیا همچنین گفت: راس ساعت ۹ صبح روز امروز ریزش آوار بر روی خودرو سمند در حال حرکت  در روستای زاوشت، باعث مصدومیت راننده خودرو شده است.

وی افزود: بلافاصله بعد از وقوع حادثه تیم عملیاتی اورژانس در صحنه حاضر شدند و بعد از انجام اقدامات اورژانسی مصدوم به بیمارستان امام خمینی(ره) بناب منتقل شد.

وی یادآور شد: بنا به گزارش کارشناسان اورژانس این حادثه یک نفر مصدوم برجای گذاشت که از ناحیه دست و گردن دچار تروما شده بود.

انتهای پیام 

  • شنبه/ ۱۸ آذر ۱۴۰۲ / ۱۲:۲۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402091812580
  • خبرنگار :