مخترعین مازندرانی برای دومین سال پیاپی مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات را دریافت کردند

حامد ذاکریان، محمد حسین ذکریاپور و امیرحسین سیفی با طراحی و ساخت و پهپاد نجات غریق هوشمند فخران توانسته‌اند مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات در کشور را دریافت کنند.

 به گزارش ایسنا، حامد ذاکریان مخترع مازندرانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: این مخترعین در مردادماه ۱۴۰۲ در رویداد ملی استارت آپی طرح‌های خلاقانه در دانشگاه امام خمینی نیروی دریایی ارتش به‌عنوان نفر اول این رویداد ملی انتخاب شدند و همچنین در آذر ماه امسال در جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان به عنوان برگزیده بخش علوم کامپیوتر انتخاب شدند.

به گفته ذاکریان؛ خودش و محمد حسین ذکریاپور ، در سال گذشته با ایده طراحی سیستم نمونه اولیه حسگر پیش بینی سکته قلبی مبتنی بر رایانش مه مدال طلای مسابقات اختراعات جهانی امریکا را دریافت کردند و در جشنواره ملی پژوهشی شهید فخری زاده آن‌را خدمت خانواده شهید فخری زاده اهداء کردند.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۸ دی ۱۴۰۲ / ۰۹:۵۶
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402102820049
  • خبرنگار :