رقابت قرآنی ۲۵۰ معلم در مسابقات قرآن، عترت و نماز فرهنگیان فارس

مراسم افتتاحیه مرحله استانی مسابقات قرآن، عترت و نماز فرهنگیان استان فارس امروز، ۲۶ اردیبهشت‌ماه در دبیرستان عشایری مالک اشتر شیراز برگزار شد.

سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش فارس در این مراسم از رقابت ۲۵۰ معلم در مسابقات قرآن فرهنگیان استان خبر داد و گفت: این مسابقات در دو بخش بانوان و آقایان در شیراز در حال برگزاری است.

محمدمهدی متحدزاده با بیان اینکه این مسابقات در سطح مناطق، شهرستان‌ها و نواحی آموزش و پرورش استان برگزار شد و در نهایت برگزیدگان این مراحل به مرحله استانی راه پیدا کردند، افزود: در مرحله مقدماتی بیش از ۳ هزار نفر در استان در این مسابقات شرکت کردند.

وی هدف از برگزاری این مسابقات از اشاعه فرهنگ قرآنی میان فرهنگیان عنوان کرد و گفت: مسابقات مذکور در رشته‌های قرائت تحقیق، حفظ ۱۰ جزء، حفظ کل، روش تدریس احکام و نهج‌البلاغه برگزار می‌شود.

سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش فارس تصریح کرد: در این مرحله از مسابقات، از هر رشته یک نفر به مرحله مقدماتی کشور حضور می‌یابد و در صورت کسب نمرات لازمه به مرحله نهایی کشوری راه می‌یابند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۳:۴۰
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403022619220
  • خبرنگار : 50649